Ut på eventyr

Eventyrlysten sliter i deg og du har lyst til å teste grensene dine, prøve en ny sport eller forberede deg til New York Marathon. Mens du leser om Kilimanjaro, dytter du brillene lengre opp på nesa og tenker at de var da voldsomt i veien…

Alternativ synskorrigering

Heldigvis finnes det alternative former for synskorrigering, så du trenger aldri la en mulighet til eventyr slippe unna. Det er bare å tenke litt kreativt. En mulighet til å sikre at du gjennomføre de tingene du drømmer om, er å skaffe deg linser. Ta kontakt med optikeren din for en synstest og sørg for at du får linser som er tilpasset dine behov. Etter dette kan du handle linsene på nettet for å spare penger, for eksempel hos Lensstore. Men hvorfor velge linser over briller?

90-p linser

Fritt synsfelt

Ingen brilleinnfatning er i veien, så du har fritt synsfelt. Du slipper problemer med dugg eller dråper på brilleglassene, og i motsetning til briller ser du faktisk like godt uansett hvilket værforhold du oppholder deg i. Henger du midt i en fjellvegg er det ytterst irriterende når du må bruke hendene til rette opp brillene, sørge for at du ikke mister dem, eller rengjør dem.

Bedre sikkerhet

Briller er løse og når du er midt i farta på ditt nye prosjekt vil du ikke risikere å miste dem på veien. Dette gjør synet ditt dårligere og det kan koste deg mange penger ettersom briller er dyrt. Bruken av linser sørger også for at du unngår skader som er forårsaket av at brillene blir ødelagte mens du har dem på.

Du får et mye mer naturlig syn og du slipper den forstørrelsen av bildet som du noen ganger kan få ved bruk av briller. Linser kan også gi deg en tryggere tur ettersom briller ofte ikke er kompatibelt med sikkerhetsutstyr som for eksempel beskyttelsesbriller og luer.