Spar penger ved å kjøp friluftsutstyr som vil vare år etter år

Er du en ekte friluftperson, en person som helg etter helg søker deg inn i den ville naturen på nye eventyr? Drar du med deg hele familien opp i skogen, på nye stier, opp bratte skråninger og inn i ulendt terreng? Kanskje dette er deg i et nøtteskall – og kanskje ikke.

Men uansett hvor mye du går i skog og mark, så er det viktig å ha godt utstyr når du skal ut i naturen. Da er det bra å investere i ting som kan vare, år etter år og tur etter tur.

– Vi ser det tydelig i salg av friluftsutstyr som telt, fjellsko og soveposer, ved siden av randonee-ski og annet toppturutstyr. Nordmenn har alltid vært tett knyttet til naturen, men nå er det veldig trendy å bli ansett som et friluftsmenneske, sier Kristiansen.

Om du er av typen som ikke går mye i naturen, eller om du gjør det både titt og ofte, er det penger å spare på å velge kvalitet fra starten av. Ikke bare sparer du penger, men du sparer deg også for irritasjonen over å måtte kjøpe nytt utstyr hele tiden, fordi det du valgte å handle, inn ikke holdt mer enn én sesong.

Familje i vinterland

Det er derfor viktig å velge kvalitet når du skal gå til innkjøp av friluftsutstyr. Da kan du og familien din ha gleden av å bruke disse produktene gang på gang. Dette gjør at det i den store sammenhengen er lønnsomt å investere litt ekstra i gode produkter. Dette gjelder også til barna, for selv om de vokser fort, er det bedre å innstille seg på at klærne kan arves videre. Dette er ikke bare bedre for lommeboka, dette er også en veldig god ting for miljøet.