Spar penger: Book online!

For mange turister kan det å reise til Oslo være en dyr opplevelse, men ikke om du booker hotell online.

Oslo er en spennende by med noe for alle og enhver, uansett hvilken tid på året du reiser dit. På sommeren kan du oppleve mange spennende festivaler som for eksempel Norwegian Wood og Øya hvor du får oppleve store navn og oppdage mindre navn.

Book online

Book hotell i Oslo online, og du vil mer eller mindre automatisk spare penger på hotellet. Det er ganske greit å bruke nettsider til å gjøre nettopp dette, og sørg for at siden du bruker har prisgaranti. Men det er jo ikke bare hotell du kan booke på nett og spare penger. DU kan bestille reisen gjennom forskjellige nettsider også, og dermed få den billigere.

Stort sett alt du kan gjøre i Oslo som koster penger, finnes det muligheter for å kjøpe adgang til på nettet. Dette gjelder blant annet Tusenfryd, billetter til kollektiv transport, festivalbilletter, konsertbilletter og billetter til teater og musikaler.

Opera i Oslo

Miljøvennlig?

Faktisk er dette en veldig miljøvennlig måte å reise på. Du trenger jo faktisk ikke print ut alt av billetter. Det meste kan du nemlig enten få lagret på pc, mobil eller Ipad. En ting du sikkert ikke tenker på er at du også sparer den du kjøper tjenesten hos for papir. Jo mer de har samlet på nett, jo bedre er det. Det koster dem mindre å organisere ting via nettet, enn å gjøre alt manuelt både med tanke på personale og utgifter til materielle ting som papir, kopimaskiner og sånne ting.

Ønsker du være miljøvennlig finnes det også mange ting du kan gjøre i Oslo. Du kan ta barna med på Teknisk museum for å få vite om det å være miljøvennlig. Du kan ta med reisefølget på en økologisk og kulinarisk reise gjennom Oslo. Det finnes mange økologiske spisesteder og mange spisesteder med fokus på det å servere kortreist mat. Eller hva med en lang tur ut i Nordmarka for eksempel?

Oslo er en vakker by som er hva du gjør den til.