Prøv noe nytt med vennegjengen

Det å reise på ferie med vennegjengen er en god tradisjon for mange. Å kunne dele flotte opplevelser med sine venner er utrolig fint, og er med på å skape minner for resten av livet.

Hvis man har feriert sammen med venner i noen år, kan det hende at man har gått litt tom for nye ideer. Det er jo tross alt ikke så gøy å reise til de samme stedene hele tiden. For å få nye minner trenger man tross alt noen nye opplevelser og inntrykk.

Seiltur i ferien

Hvis man vil oppleve noe helt nytt og spennende, er seiltur med vennegjengen tingen. Å reise på seiltur med noen er utrolig flott, og gir mange nye opplevelser for alle. Det er nå mulig å planlegge at man skal gjøre dette neste gang man skal på ferie. De som har gjort dette mulig, er More Sailing. En vennegjeng kan helt fint leie en seilbåt gjennom moresailing.no, og se frem til en flott ferie i selskap med sine beste venner. Det er ikke så mye som er bedre enn å seile i Kroatia med venner.

Opplev Kroatia

Kroatia er et utrolig flott land som er rikt på både natur og kultur. Når man leier en seilbåt gjennom More Sailing og seiler rundt i Kroatia, vil man få et godt inntrykk av begge deler. Det er ingen tvil om at man vil få se naturen fra sin aller beste side når man reiser med seilbåt. Vennegjengen vil få mange flotte feriebilder å se tilbake på. Noe annet som er utrolig flott, er at det vil være en skipper og en vert med på seilbåten, og disse har mye forskjellig informasjon om Kroatia. Det blir som å ha med seg en egen guide på tur, og det er mye kunnskap å hente fra dem. De vil også kunne seile til de aller beste stedene i Kroatia, slik at vennegjengen din får en helt topp ferie.

Båt i Kroatia

Hvordan bestille ferien

Den enkleste måten å bestille en seilferie gjennom More Sailing på, er å gå inn på deres nettside, moresailing.no. Bestillingen gjøres helt enkelt på denne siden, og her finner man også all informasjon om turen. Når man bestiller turen, er det mulig å booke for opptil ti personer. Det betyr at det er mulig å ta med en stor vennegjeng på ferien. Det er også flere ting som er inkludert i prisen når man leier seilbåt fra More Sailing. Blant annet trenger ingen i vennegjengen å tenke på verken sengetøy eller håndklær, for dette vil være på seilbåten når man ankommer. Det er også flere måltider inkludert. For de som ønsker det, vil det også være rom for å få inn et lite seilkurs, slik at man kanskje kan lære seg litt om kunsten å seile. Det er ingen tvil om at en seiltur med vennegjengen vil falle i smak hos de fleste.