Hva gir man til den som har alt?

Vi har alle en sånn venn eller et familiemedlem som ikke ønsker seg noe, eller som har alt og vifter deg bort når du spør hva de vil ha i bursdagsgave eller julegave. Men en ting kan man aldri få nok av uansett hvor mye penger man har på kontoen og det er opplevelser!

Oi, tenker du sikkert nå, det kan jo bli veldig dyrt! Neida, opplevelser kan være alt fra en kinotur til en weekend i New York. Du bestemmer selv hvor mye du ønsker å gi og du trenger ikke gå lenger enn internett for å finne gavekortene.

Det finnes mange sider du kan kjøpe gavekort på nett og et av disse er Youwish, et sted for du kan kjøpe spennende opplevelser til en du er glad i. Siden du allerede tenker litt utenfor boksen, kan vi jo introdusere litt mer eventyrlige opplevelser for deg.

En opplevelse i seg selv er en perfekt måte å utfordre seg selv og den man er glad i og gjennom disse opplevelsene lærer man og vokser som mennesker. Det kan være du ønsker å ta med kjæresten på en sykkeltur langs Norges kyst, eller kanskje du ønsker å ta med far for å bestige Mount Everest for å oppfylle hans barndomsdrøm.

Med andre ord er det bare fantasien som setter grenser for hva du kan gi bort i gave og en gave kan være så mye mer enn noe materielt å feste blikket på.