Dyrt med friluftsliv?

Det er mange som tenker at det hadde vært skjønt å drive med litt firluiftsliv, men som gir opp når de skjønner at det kan være ganske dyrt. Men behøver det egentlig være så dyrt? 

Nei, det trenger ikke nødvendigvis kosta skjorta å nyte friluftslivet i Norge. Det finnes mange måter du kan gjøre det billigere på. Her får du noen tips om hvordan du kan spare penger samtidig som du utforsker det flotte friluftslivet Norge har å by på.

– Med rabattkode fra Rabattkodnorge eller andre lignende steder, kan du spare gode penger på alt fra utstyr til reise og opphold.
– Visste du at du kan bo billig på hytter spredd rundt i hele Norge om du blir med i Norges Turistforening?

I Oslo er hyttene dyrere:

Hytta har adresse Mosseveien 269, og på oversiden går køen sakte forbi både morgen og kveld. Kvadratmeterprisen er høyere enn for noen av hyttene som er til salgs i Oslo nå, på Bleikøya, Lindøya og i Marka.

For nedenfor Mosseveien er det 180 graders sjøutsikt, 54 meter strandlinje og båtplass. Verditaksten er på fire millioner kroner for 26 kvadratmeter.

– Vær prisbevisst når du handler utstyr og tjenester. Gjør research på nettet for å finne alt fra gode priser på utstyr til rabattkoder.
– Skal du benytte deg av et tilbud en hel sesong, er det smart å kjøpe sesongkort, eventuelt helår eller halvårs kort.

Husk at du kan også få mange gode tilbud på friluftsliv som student, eller medlem i forskjellge fordelsprogram. Bare i Oslo ligger en hel verden av forskjellige tilbud lett tilgjengelig med kollektiv transport som i praksis er ganske billig. Spesielt om du er student!

Men du kan også utforske resten av Norges vakre natur med rabattkoder på hoteller, reiser og opplevelsesturer som for eksempel safari i den norske villmarka. Hva med å se en ulv på nært hold?

Hytter